Abia am terminat a doua ศ™edinศ›ฤƒ cu o domniศ™oarฤƒ de 21 de ani. Inca de la prima รฎntรขlnire mi-a spus ca are multe momente รฎn care se enerveazฤƒ foarte tare din nimic ศ™i cฤƒ este foarte geloasฤƒ.

Mi-a spus: „Nu รฎnศ›eleg de ce sunt atรขt de geloasฤƒ!” ศ™i in relaศ›ie cu iubitul meu am mereu senzaศ›ia „merit mai mult decรขt primesc”.

Dupฤƒ o cฤƒlฤƒtorie รฎn profunzimea inconศ™tientului cฤƒutรขnd sฤƒmรขnศ›ฤƒ din care izvorฤƒsc gรขndurile ศ™i emoศ›iile ce provoacฤƒ gelozie a ajuns la cuvintele tatฤƒlui ce au rฤƒmas รฎn ea: „Nu o sฤƒ fii niciodatฤƒ ca sora ta!”. Pe lรขngฤƒ aceste cuvinte mai erau multe situaศ›ii รฎn care tatฤƒl o compara cu alศ›ii.

รŽntreb partea din subconศ™tient ce creeaza ศ™i menศ›ine sentimentul de gelozie ce vรขrsta are ศ™i รฎmi rฤƒspunde „13 ani”. Dupฤƒ ce terminฤƒm procesul de vindecare รฎmi spune cฤƒ are 21 de ani.In urma traumelor partile din noi raman blocate la o anumita varsta sau cresc foarte incet „cresc in 10 ani cat altii รฎntr-un an”.

Am facut un seminar live gratuit chiar pe aceasta tema. Vร‚RSTA EMOศšIONALฤ‚ – Partile din subconstientul nostru ce nu s-au maturizat ne determina varsta emoศ›ionalฤƒ.

Ti s-a spus uneori ca te porti copilฤƒreศ™te sau ai mintea unui copil si tu ai bifat majoratul cu ceva ani in urma? De ce crezi ca s-a รฎntรขmplat asta?

Noi avem o vรขrsta emoศ›ionalฤƒ , una biologica si una cronologica. Dar nu prea coincid. Afla in seminarul gratuit mai multe despre asta si facem si un exercitiu prin care iti poti afla varsta emotionala. La Workshop practic „Reconectarea cu copilul interior” te voi ajuta sa te maturizezi emotional.

Vezi seminarul aici https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=461306186115899&id=100004932660549

#varstaemotionala #hipnoza #hipnozaregresiva #copilulinterior

Un SHARE te rog, pentru a ajunge informaศ›ia la cine are nevoie! „๐—ก๐˜‚ ๐—ถ๐—ป๐˜๐—ฒ๐—น๐—ฒ๐—ด ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฐ๐—ฒ ๐˜€๐˜‚๐—ป๐˜ ๐—ฎ๐˜๐—ฎ๐˜ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ด๐—ฒ๐—น๐—ผ๐—ฎ๐˜€๐—ฎ!”

Varsta emotionala – De ce sunt geloasa
There are currently no comments.

Acest site foloseศ™te Akismet pentru a reduce spamul. Aflฤƒ cum sunt procesate datele comentariilor tale.