Acum cateva saptamani, a venit o  clienta sa o ajut cu o anumita suferinta fizice, auzise  de mine de la o persoana pe care reusisem sa o ajut intr-o problema similara.
Am aplicat tehnicile din hipnoterapia potrivite pentru cazul respectiv, apoi am facut o regresie pentru a identifica cauza ce a declansat problema de sanatate. 
Cautand cauza am ajuns undeva departe, intr-un moment in care era in burtica mamei, in ultimele luni de sarcina, spunea ca simte lichidul din jur, ca aude mai multe sunete dar si bataile inimei mamei sale.
Regresie hipnotica in perioada intrauterina. Cauza emotionala in burta mamei
Apoi a ”vazut” un moment in care mama sa era sa cada si s-a speriat foarte tare, a preluat si ea acea sperietura (frica) in propria fiinta, iar asta a fost momentul in care a fost sadita samanata problemei de sanatate mai tarziu.
Au fost aplicate tehnicile prin care sa se rezolve situatia din trecut si sa se initieze procesul de vindecare si totul s-a incheiat frumos. Cand am terminat sedinta a spus ca se simte mult mai bine si mai eliberata.
Pentru mine nu era ceva nou, m-am mai intalnit cu astfel de situatii in care cauza era in perioada intrauterina, dar supriza este alta.
De curand m-am intalnit cu mama, mi-a povestit ca atunci cand fiica i-a povestit de experienta traita in timpul regresiei hipnotice, i-a spus inclusiv cum era imbracata, cum arata rochia.
Mama si-a amintit acel moment in care s-a dezechilibrat si s-a speriat foarte tare, a fost surprinsa de faptul ca fata sa si-a putut aminti ceva de cand era in burtica ei, si in plus a putut sa vada ceva din exteriorul ei, ceva ce nu putea fi vazut cu ochii fizici.
Pentru mine aceasta experienta reprezinta inca o dovada ca regresia prin hipnoza este reala si ca se pot scoate la suprafata amintiri reale.
Tu ai auzit de astfel de cazuri?