RSS Feed

Reduceri de vinerea neagra in Romania

17 noiembrie 2013 by Lin

vinerea neagra

vinerea neagraIn engleza este cunoscut termenul de Black Friday in traducere „vinerea neagra” acea zi din an in care magazinele fac reduceri colosale. Ziua in care oamenii din SUA fac cozi pe la magazine, stau la rand inca de seara si cand se deschid magazinele sunt in stare sa se impinga, sa se calce in picioare, si chiar sa se bata pentru a prinde un produs la pret mai mic. 

La noi e mai elegant, nu pentru ca omenii nu si-ar dori produse la preturi mici, ci datorita faptului ca in magazinele de retail nu sunt reduceri atat de spectaculoase precum in SUA. Ma amuza comerciantii care pretind ca in „vinerea neagra” ies in pierdere, e o mare minciuna, nu ar ocorda astfel de reduceri daca nu ar castiga bani.

Cele mai mari vanzari din vinerea neagra le va avea si anul acesta eMAG.ro, anul trecut au batut recordul, nu mi-am cumparat nimic deoarece nu am vazut nici o reducere spectaculoasa. Anul asta vreau sa imi cumpar un telefon si vreau sa vad sa urmaresc reduceri la telefoane mobile de Black Friday la principalele magazine online.

Poti vedea care sunt reducerile din vinerea neagra anuntate de magazinele online pe facebook.

Stau si ma intreb, daca acum pot da reduceri de 70-90%, inseamna ca in restul anului si-au batut joc de clienti cu preturi nejustificat de mari si intr-o zi din an numita si sugestiv  „vinerea neagra”  au hotarat sa vanda produsele cat mai aproape pretul lor real. Black Friday  este astfel o zi de vineri in care oamenii se bat pentru o reducere, de asta este neagra pentru ca instinctul de animal modern se manifesta din plin.


Niciun comentariu »

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>