Am speriat pe mulți cu postările mele despre sacrificiu.
Am vazut oameni speriați ca postările mele „vor strica copiii” și aceștia nu vor „răsplăti” sacrificiul părinților pentru ei cu propriul sacrificiu pentru părinți.
Astfel de texte ating fricile ce stau ascunse sub masca iubirii.
Și fricile astea încep sa țipe, le este frica ca toate sacrificiile nu li se vor întoarce înapoi cu dobândă când le vor cere sa le fie returnate.
Sacrificiul este la fel ca banii dați cu camată. Cămătaru se pozează în postura omului care vrea să te ajute, dar el de fapt vrea să te îndatoreze pentru a obține mult mai mult de la tine. Cămătarul caută să te împrumute și când nu îi ceri. (Copii nu cer părinților să se sacrifice pentru ei).
Cresteti copiii sa fie fericiti, nu sa va faca fericiti!

Cresteti copiii sa fie fericiti, nu sa va faca fericiti!

  • Când îți iubești copilul cu adevărat, doar oferi fără să îi spui ca te-ai sacrificat, fără să îi reproșezi că tu te-ai sacrificat pentru el și el nu-ți este recunoscător.
  • Când îl iubești cu adevărat și îi dai o bucată valoroasă din tine nu percepi ca pe un sacrificiu, simți bucuria și fericirea ca acum copilul tău este mai bine.
  • Crezi, simți si spui ca te-ai sacrificat pentru copil, doar când iubirea pentru el este șchioapă sau este falsă, când tu te gândești doar la tine.
  • Când îți iubești cu adevărat copilul nu îi vei cere niciodată să se sacrifice pentru tine sau pentru altcineva.
  • Când îl iubesti cu adevărat și copilul tău se va simți iubit și cănd o să ai nevoie de ajutor, când o sa fii neputincios el va veni la tine să te ajute PENTRU CĂ TE IUBEȘTE și se va simți bine ca are grijă tine.
Când te-ai SACRIFICAT pentru el îl condiționezi, indatorezi și obligi să-ți întoarcă datoria.
Cum crezi cum se va simți el?
La fel ca clientul cămătarului care trebuie sa returneze o dobândă uriașă.
Se va simți dator, constrâns, înșelat, manipulat , mințit și toată iubirea lui față de tine se va transforma în frică, vinovăție, durere, frustrare, furie si apoi ură.
Așa ca te provoc sa meditezi si să-ti răspunzi sincer la întrebarea următoare:
Tu pentru ce îți crești copiii, de ce le oferi ce le oferi ? Pentru ca sa fie ei fericiți sau pentru ca SĂ TE FACĂ PE TINE FERICIT(Ă)!
Tu iți dorești ca al tău copil să-ți fie alături și să te ajute când ai nevoie pentru ca se simte dator, obligat, vinovat, rușinat sau pentru că te iubește?
Sper ca data asta am fost mai clar.


There are currently no comments.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.